Namnlöst-21.JPG

SOFIE SVENSSON & DOM DÄR ELEKTRONISKT PRESSKIT

vloggbild.JPG

SOFIE SVENSSON & DOM DÄR

Hela historien började 2015, då Sofie Svensson (26) började skriva egna humoristiska låtar som hon postade i videos på Facebook. Det blev snabbt en viral succé, klippen delades och fick flera 100 tusen visningar, och det haglade in meddelanden om att låtarna måste komma på Spotify!

Sofie tog då hjälp av studio SGV som hjälpte henne att producera sin första EP - ”Den skitfula Saaben”. Succén blev ett faktum. Folk älskade det och det började strömma in förfrågningar till Sofie om att komma och spela live på scener runt om i Sverige, och det var där hon insåg att hon saknade ett band.

Gitarristen stod redan klar. Det var Robin Jonsson (Sofies sambos bror) och tillsammans hade de spelat en del ihop, men det var när Sofie la ut en annons om att hon ville bilda ett band via en musikgrupp på Facebook som trummisen Tom Taipale nappade. 

Sofie berättade att hon ville gå in helhjärtat i detta, men att hon ville ha duktiga, erfarna musiker med sig - och efter ett långt och bra samtal ledde det till möte. Tom hörde sig för bland sina gamla musikkollegor om någon av dom också var intresserade, och det var då både basisten Fredrik Pikkuaho och keyboardisten Andy Bergström hakade på!

Nu var bandet komplett! Och efter en internetomröstning där deras följare fick hjälpa till att komma på ett bandnamn så bildades ”Sofie Svensson & Dom Där”.

Första spelningen stod klar redan 2 månader efter bandet bildats. Det var som förband åt 2 Blyga Läppar, på Balders Hage framför hundratals i publiken. Efter det följde en lång sommarturné (2017) som drog riktigt bra med folk. 

4 år senare  kan bandet stolt presentera sig som ett av Sveriges största partyband med 50 miljoner streams på Spotify och över 23 tusen trogna följare på deras Facebooksida!

  • Spotify - Black Circle
  • iTunes - Black CIrcle
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

PROMOBILD

Skärmavbild 2020-02-11 kl. 17.49.49.png

Ladda ner HÄR

LOGOTYPER

Skärmavbild 2019-02-24 kl. 16.20.50.png

Ladda ner HÄR

Skärmavbild 2019-02-24 kl. 16.20.45.png

Ladda ner HÄR

Skärmavbild 2019-02-24 kl. 16.21.14.png

Ladda ner HÄR

vloggbild
sofie2
sofie1
sofie3
IMG_1389-2_edited

Sofie Svensson & Dom Där - Håll Om Mig

Sofie Svensson & Dom Där - Magi

Sofie Svensson & Dom Där - Bara För En Dag

Sofie Svensson & Dom Där - Var e Vodkan?